Bryan Adams își amintește încercarea de a o ajuta pe Amy Winehouse

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Bryan Adams își amintește încercarea de a o ajuta pe Amy Winehouse
Bryan Adams își amintește încercarea de a o ajuta pe Amy Winehouse

Bryan Adams a reamintit cum "a încercat s-o ajute" pe regretata cântăreață Amy Winehouse.

Într-un interviu nou acordat Sunday Times, interpretul piesei "Run to You" a vorbit despre prietenia sa cu Amy, care a decedat în 2011 din cauza intoxicației cu alcool la vârsta de 27 de ani.

Au circulat zvonuri conform cărora Bryan ar fi invitat-o pe Amy la vila sa din Mustique în 2007, într-un efort de a o ajuta să se lase de băut, iar acum a vorbit despre acea călătorie.

"Am invitat-o să petreacă sărbătorile alături de familia mea. Sigur, am încercat să o ajut, dar, știi, trebuie să vină din interior", a spus Bryan.

În timpul șederii ei, Bryan a dezvăluit că a încurajat-o pe cântăreața lui "Back to Black" să mănânce alimente vegane și i-a servit suc sănătos de morcov și sfeclă - lucru care nu i-a impresionat.

Muzicianul canadian în vârstă de 64 de ani, care a devenit prieten cu Amy după ce a fotografiat-o, a fost profund marcat de dispariția ei prematură.

"Nu știu cu adevărat ce s-a întâmplat cu Amy și este atât de trist, pentru că era atât de, atât de talentată și o admiram enorm pentru individualitatea ei", a spus el.

În timpul interviului, Bryan a discutat și despre prietenia sa cu o altă față cunoscută - regretata Prințesă Diana.

Cei doi au devenit buni prieteni după ce Diana l-a invitat pe Bryan la Palatul Kensington să îi mulțumească că i-a trimis o copie a melodiei sale "Diana" - presupusă a fi inspirată de căsătoria ei cu Prințul Charles.

Bryan a împărtășit admirația sa pentru prințesă și legătura pe care au avut-o.

"Am avut multe conversații foarte, foarte bune, trebuie să vă spun", a spus el.

"De fapt, este ciudat și suprarealist să te gândești la asta. Îmi plăcea foarte mult Diana, era o femeie uimitoare și o sursă de inspirație superbă."

"Întâlnirea cu ea a fost cu adevărat una dintre cele mai mari lucruri care mi s-au întâmplat", a adăugat el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel