Casa în care Beyonce şi-a petrecut copilăria, distrusă de un incendiu în ziua de Crăciun

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Casa în care Beyonce şi-a petrecut copilăria, distrusă de un incendiu în ziua de Crăciun
Casa în care Beyonce şi-a petrecut copilăria, distrusă de un incendiu în ziua de Crăciun

Casa în care cântăreaţa americană Beyonce şi-a petrecut primii ani ai copilăriei a fost mistuită de flăcările unui incendiu care s-a produs în ziua de Crăciun, informează DPA.

Pompierii din cartierul Third Ward din Houston, un oraş din statul american Texas, au fost chemaţi să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o locuinţă de pe strada Rosedale în primele ore ale dimineţii de Crăciun, a raportat postul local de televiziune KIAH.

Ei au avut nevoie de doar trei minute pentru a sosi la faţa locului şi au reuşit să stingă flăcările după aproximativ 10 minute. Cuplul care locuia la acea adresă şi cei doi copii erau acasă în acel moment, dar au scăpat nevătămaţi.

Deocamdată nu este cunoscută cauza incendiului care a cuprins acea locuinţă cu un etaj. Sezonul sărbătorilor de iarnă face din decembrie luna cu cele mai multe incendii rezidenţiale din Statele Unite, potrivit Asociaţiei Naţionale de Protecţie împotriva Incendiilor.

Familia Knowles, a cărei fiică cea mare, Beyonce Giselle Knowles-Carter, a devenit apoi un star pop internaţional şi totodată cel mai premiat artist individual din istoria premiilor Grammy, a plătit 64.000 de dolari pentru acea casă din Houston în anul 1981, potrivit site-ului TMZ.

Ei au părăsit casa cu trei dormitoare în 1986 după naşterea surorii lui Beyonce, Solange Piaget Knowles, devenită şi ea o artistă recompensată cu Grammy.

Locuinţa are o scară interioară în spirală, trei băi şi un birou. Potrivit TMZ, un cumpărător a plătit anul trecut 310.000 de dolari pentru terenul de 802 metri pătraţi de lângă casă.

Beyonce a susţinut două concerte la Houston în luna septembrie spre finalul turneului ei mondial "Renaissance", ce a inclus spectacole în 39 de oraşe şi care a generat încasări de 579 milioane de dolari.

La gala premiilor Grammy din acest an, cântăreaţa americană a doborât recordul pentru cele mai multe victorii obţinute de un artist individual, după ce a câştigat cel de-al 32-lea trofeu individual. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel